Bliv medlem af Foreningen for Palliativ Idsats

Hvis du ønsker at blive medlem af Foreningen for Palliativ Indsats, kan du melde dig ind ved at udfylde formularen herunder

Medlemskab indebærer tillige et abonnement på tidskriftet Omsorg

Meld dig ind

Kontingent

Pengene bedes indbetalt til Danske Bank, reg, nr. 9570, konto 9910573. Medlemskab af foreningen inkluderer et abonnement på tidsskriftet: "Omsorg, Nordisk tidsskrift for palliativ medicin", som tilsendes 4 gange om året.

Medlemsskab 2019

Medlemskab af foreningen inkluderer nu abonnement på "Omsorg" Nordisk tidsskrift for palliativ medicin og rabat på kurser kr. 420,00
Medlemskab det første år kr. 300,00
Institutions medlemsskab (inkluderer 2 abonnementer på "Omsorg" men ingen medlemrabat på kurser) kr. 2000,00
Støtte medlemsskab (ingen rabat på kurser) kr. 200,00

Der udsendes kun girokort til de medlemmer, som ikke har mailadresse. Det er vigtigt, at tydeliggøre hvem der indbetaler kontingent. Så husk ved brug af girokort og netbank at skrive tydeligt navn, adresse og gerne din mail adresse.

Hvis der skal ske fakturering, så opgiv EAN nummer, samt adresse hvortil faktura skal sendes.
Oplysningerne kan sendes til Mona.L.Therkildsen@gmail.com.

Har du ændringer til dit medlemskab kan du henvende dig på mail til foreningens kasserer

Mona Lisa Therkildsen
Bjørnsonsparken 7
9381 Sulsted
tlf 9826 1172
mail: Mona.L.Therkildsen@gmail.com

Meld dig ind

Bladet Omsorg

Bladet omsorg

Nordisk tidsskrift for palliativ medicin har i snart 30 år været en central faktor i forhold til det voksende palliative miljø i Skandinavien. Sproget er nordisk. Redaktionen består af tværfaglige repræsentanter fra Norge, Sverige og Danmark. Fra Danmark deltager sygeplejerskeforsker Mette Raunkiær og psykolog Niels Peter Agger. Der udgives hvert år 4 temanumre, som redigeres af udpegede temaredaktører. Der er en dansk inspirationsgruppe som vedvarende kommer med forslag til bidragsydere til disse. Der er åbent for "frit indkomne artikler" samt information om "Forskningsrapporter mv.". Anmeldelser af palliativ faglitteratur bringes gerne. Der er også løbende nyt fra de palliative foreninger i norden. Vi kan glæde os over, at der stort set altid er mange gode bidrag fra det palliative miljø i Danmark.

Du modtager gratis som medlem af foreningen 4 gange om året bladet "Omsorg".

Kommende temanumre er:

Nr. 4/2022 En Antologi - palliasjon gjennom tiden

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System